Cosmeticamerken bij SK Beauty & Lifestyle

Door de selectie van deze huidverzorgingsproducten met ieder een eigen identiteit en specialiteit, heeft u een ruime keuze aan professionele schoonheidsbehandelingen. Voor de continuering van het resultaat voor de huid en de huidverbetering, bieden deze cosmeticamerken uitstekende producten voor de huidverzorging thuis . Samen met u kijken wij naar de behoefte van de huid, de behandelmogelijkheden en uw persoonlijke wens ter verbetering van de huid.

IMAGE 

IMAGE geeft echt om jouw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype een passend IMAGE Skincare product. One for all. Hierdoor is er een breed en diep aanbod aan behandelingen en behandelproducten. Doordat de producten gemakkelijk zijn in gebruik, kan niet alleen een huidprofessional gebruik maken van de producten, maar kan de behandeling ook thuis worden voortgezet.  

JANZEN
Ontstaan in Grasse, verzameld over de hele wereld, gerealiseerd in Nederland. Janzen realiseert het alledaags maken van een ongewone en onbekende rijkdom. De rustieke geuren zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest. Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau.
• Vrij van parabenen en chemische stoffen
• Dierproefvrij

Bekijk de producten van JANZEN ->

 

Marc Inbane
Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Marc Inbane staat bekent om zijn Award-winning natural tanning spray. Deze bruiningsspray is eenvoudig en snel aan te brengen op de huid en geeft een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid. De natural tanning is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. Tevens zijn er ook geurkaarsen van Marc Inbane te verkrijgen. De geurkaarsen zijn met de hand vervaardigd en behuisd in een mondgeblazen glas. Elke kaars is op ambachtelijke wijze met precisie in verschillende lagen in het glaswerk gegoten, waardoor een gelijkmatige verdeling van de geur wordt gecreëerd.
Momenteel zijn er 3 geuren verkrijgbaar in onze salon:

* Pastèque Ananas
* Tabac Cuir
* Scandy Chic

Manage Your Skin (Homme)
Elke huid heeft zijn eigen individuele behoeftes. Het productconcept van Manage Your Skin bevat individueel samengestelde producten en behandeling voor gezicht en lichaam. De mannenhuid heeft andere behoeftes dan de huid van de vrouw. De huid van de man is gemiddeld 16% dikker dan die van de vrouw en bevat meer haarvaatjes. De doorbloeding van de huid is beter en de zweetproductie en de zuurgraad van de huid zijn hoger. De mannenhuid zal dus ook meer zuurstof gebruiken dan een vrouwenhuid. Tevens zijn de poriën grover en de talgproductie verhoogt, waardoor de huid vetter is en sneller glimt. Het is daarom van groot belang dat de man zijn huid goed reinigt en verzorgd zonder daarbij de zuurgraad van de huid aan te tasten.

* Dierproefvrij
* Vrij van parabenen
* Verpakkingen recyclebaar


 

Dr. Spiller
De producten van dr. Spiller zijn kwalitatief hoogwaardige cosmetica en wordt ontwikkeld in een eigen laboratorium. Met deze producten spelen ze in op elk huidtype met de daarbij behorende huidbehoeftes. Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een hoge concentratie aan natuurlijke grondstoffen, natuurlijke geurstoffen en zachte conserveringsmiddelen.
Nog een bijzondere eigenschap van Dr. Spiller is het HYTEC® Emulsion System. Door dit systeem is de huid langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermd tegen externe factoren zoals fijnstof (CO2) en vrije radicalen.

* Dierproefvrij
* Vrij van parabenen
* Vrij van parfum
* Sensicura (natuurlijk)
* Biocosmetic (95% biologisch)
* Verpakking recyclebaar

Dr. Belter
Dr. Belter Cosmetic is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijk en wetenschappelijk geformuleerde producten die samengesteld zijn uit hoogwaardige grondstoffen. Het assortiment bestaat uit 6 complete verzorgingslijnen voor de optimale verzorging van alle huidtypes en leeftijden. Bij de producten van Dr. Belter gaat het om het natuurlijke weerstandsvermogen en de beschermende functie van uw huid. Alle producten zijn 95-100 % natuurlijk, van biologische oorsprong en hypoallergeen, waardoor de meest gevoelige en uitdagende huid-condities met succes worden behandeld.
Productlijnen binnen onze salon:

* Linie -N
* Bio Classica
* Sensi -bel
* Bel -Energen
* Ocula
* Linie -A
Bekijk de producten van Dr. Belter ->

 

Meditopics

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten.

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie welke betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. Je zal ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten wat zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines.

* Vrij van parfum
* Dierproef vrij
* Hypo allergeen
* Verpakkingen zijn recyclebaar

PUI PUI
Pui Pui make-up is het make-up merk speciaal voor schoonheidsspecialisten en professionele visagisten. Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up merk met charisma en onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling. Een merk dat gezien mag worden!
Pui Pui make-up bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met verzorgende bestanddelen. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis. Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden. Pui Pui is de professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid.

Bekijk de producten van PUI PUI ->

 

BENAMOR
In Portugal zijn ze al sinds 1928 een begrip onder alle lagen van de bevolking, maar de afgelopen jaren hebben ze ook hun weg gevonden naar een keur aan A-list celebrities in Hollywood: de onovertroffen crèmes van Benamor. De unieke formule van de crèmes werd in de jaren twintig in Lissabon ontwikkeld en was jarenlang het best bewaarde geheim van de Portugese koningin Amélia, die de crème volgens de overlevering aan het hof introduceerde. De authentieke Art Deco-verpakking is in de loop der jaren onveranderd gebleven, net als de samenstelling van de wondercrème zelf.

* Vrij van parfum
* Dierproefvrij
* Verpakking recyclebaar

Laboratorio Olfattivo 

Marketing mag nooit een reden zijn om een parfum te creëren. Elke geur moet voortkomen uit de behoefte van de kunstenaar om een verhaal te delen met het publiek. Geurnoten, akkoorden en alcohol vermengen zich met herinneringen, ideeën en dromen. Laboratorio Olfattivo is een magisch laboratorium dat befaamde parfumeurs de ruimte wil geven in alle vrijheid hun visie uit te werken tot een uniek eau de parfum. De meesterwerken worden gegoten in sobere, maar elegante flacons.