Over Ons

Kimberly

Sinds 1 september 2002 ben ik de eigenaresse van Schoonheidssalon Kimberly’s. Schoonheidssalon Kimberly’s is geen doorsnee salon, maar een totaalconcept gericht op beauty en lifestyle. Mijn team en ik combineren passie voor het vak met kennis en ervaring. Wij kunnen u dan ook een groot scala aan behandelingen en producten aanbieden. Onze producten zijn er in diverse prijsklassen, zodat zij voor iedereen toegankelijk zijn en u het effect van de behandeling thuis makkelijk kunt versterken. Omdat zowel onze behandelingen als de producten voor thuis gebruik laagdrempelig zijn hebben wij een vast en trouw klantenbestand opgebouwd.

Naast verzorgende en ontspannende behandelingen kunt u bij ons ook terecht met huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en rimpels. Zelf ben ik nog een aantal uren per week actief in de salon in Delft en Rijswijk. Dit geeft mij de mogelijkheid mijn team te trainen en te inspireren! Daarnaast zet ik mij nog in als assessor voor praktijk examens “uiterlijke verzorging”. Ons motto “passie voor uw schoonheid”…………………………. !!

 

Denise 

Mijn naam is Denise Hoogervorst en sinds september 2009 ben ik werkzaam bij SK Beauty & Lifestyle. Hier ben ik tijdens mijn opleiding begonnen als stagiaire en na het behalen van mijn diploma’s (Schoonheidsspecialiste niveau 3, Pedicure en allround schoonheidsspecialiste niveau 4) ben ik sinds een paar jaar fulltime aan het werk als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Tijdens mijn opleiding heb ik mij onder andere gespecialiseerd in acnebehandelingen en shiatsu massage. Ook volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en producten. In de salon geef ik verschillende behandelingen, waaronder: schoonheidsbehandelingen, pedicurebehandelingen, peelingen en massages. Dat stukje ontspanning overbrengen naar de klant en mensen blij de deur uit laten gaan is wat mijn vak zo leuk maakt!


 

Lisa  

Mijn naam is Lisa. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Zo ben ik gespecialiseerd in het geven van de shiatsumassage, bindweefselmassage, huidverbeterende massage en acnebehandelingen. Wat mijn vak zo leuk maakt, is het combineren van huidverbetering en ontspanning. In de salon werk ik onder andere met Image Skincare. Het mooie aan dit merk is dat we een behandeling op maat kunnen maken, zodat deze precies op uw huid is samengesteld. Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. Een behandeling met Image Skincare verbetert de diepere huidlagen en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Regelmatig volgen wij cursussen en trainingen om perfectie, kwaliteit en de juiste kennis mee te geven aan de klant.


 
 
 

Ramona 

Mijn naam is Ramona. Ik ben 22 jaar en een gedreven schoonheidsspecialiste. Ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste binnen de salon. Mijn specialisaties zijn  Shiatsu , bindweefselmassages, huidverbeterende- en acnebehandelingen. Het behalen van het optimale resultaat uit de behandeling staat voor mij dan ook centraal. Tevens het geven van een passend advies en het creëren van een ontspannen omgeving voor de klant vind ik van groot belang. Ook wil ik mij binnen het bedrijf vooral focussen op het gebruik van de juiste producten, die volledig aansluiten op de wensen en de behoeftes van de klant, om zo het mooiste in de mens naar boven te halen.


 

Darina Veen

Mijn naam is Darina Veen. Ik verzorg workshops over Feng Shui en geef adviezen over interieurinrichting.
Ik heb een universitaire studie Bouwfysica afgerond. Bouwfysica is de toegepaste wetenschap binnen de bouwkunde. Daarnaast heb ik een gecertificeerde opleiding Feng Shui aan de Chinese Academie Qing-Bai gevolgd als aanvulling op mijn werk. Thuis is de meest belangrijke plaats in ons leven. Het heeft invloed op onze relaties, welzijn, vreugde, nachtrust, en energie. Een goed ingericht huis bevordert fysieke en mentale gezondheid.Je eigen huis en je daar thuis kunnen voelen, comfortabel en veilig, is dus belangrijk. Tijdens de workshops leer ik klanten principes en methodes van Feng Shui praktisch toe te passen. Ook geef ik consulten en adviezen over de gewenste oplossingen voor veranderingen in huis.

 
 

Dokter K. Firdausi

Dokter K. Firdausi is cosmetisch arts. Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan het Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Hij heeft daarvoor diverse cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Met meer dan 1000 behandelingen per jaar kan hij een ervaren cosmetische arts worden genoemd. Door gebruik te maken van de modernste technieken kunnen wij vandaag de dag stellen dat veroudering niet langer meer een proces is, dat niet is te vertragen. Een mooi uiterlijk draagt niet alleen bij aan het eigen welbevinden, ook speelt uiterlijk een belangrijke rol in je carrière. Met niet chirurgische ingrepen kan ik u een frisse uitstraling geven. Ieder gezicht is uniek en verdiend daarom persoonlijke aandacht met een aanpak op maat.

 

Juliette Versteegh

Ik ben Juliette Versteegh, Huidtherapeute. Ik ben sinds begin 2016 werkzaam bij Cosmetique-Totale als laser- en huidspecialist. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als Huid-en oedeemtherapeute in Naaldwijk. Omdat mijn hart uit gaat naar het cosmetische deel van het vak Huidtherapie heb ik mij hierin gespecialiserd.  Omdat ik gespeialiseerd ben op het gebied van medische peelings en laserbehandelingen heb ik bij veel cienten hun huid verbeterd. Heeft u last van overbeharing of bijvoorbeeld een onzuivere huid dan help ik ook u hier graag vanaf. graag nodig ik u uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek zodat ik u persoonlijk adies kan geven voor een mooie gezonde huid.

 

Ineke van Limburg

Mijn naam is Ineke van Limburg en ben geboren en getogen in Schiedam. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en trotse oma van een kleinzoon. Sinds 2005 ben ik basis pedicure en vanaf 2013 medisch pedicure. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als (medisch) pedicure. Pedicure is mijn passie, daarom ben ik ook erg blij dat ik per 1 januari 2017 het team van Schoonheidssalon Kimberly’s mag komen versterken als (medisch) pedicure. Iksta als pedicure geregistreerd in het kwaliteit register ProCert en ik ben lid van de brancheorganisatie Provoet. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten bij Schoonheidssalon Kimberly’s voor een pedicure behandeling.

 

Denise van der Helm

Mijn naam is Denise van der Helm, schoonheidsspecialiste. Tijdens de opleiding op het ID College in Leiden heb ik 3 jaar praktijkervaring op kunnen doen bij Schoonheidssalon Kimberly's. Sinds november 2016 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken en ben ik gestart onder de naam 'BeYOUtiful By Denise'. U kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, hars behandelingen en massage op locatie in Rijswijk. Mijn passie is om u met een passend advies de deur uit te laten gaan. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in de salon en onthoudt, it's all about YOU.Antoinette Waaijerink

Mijn naam is Antoinette Waaijerink. Sinds 1999 zit ik in het kappersvak wat ik met veel plezier doe, maar ik wilde meer uit de uiterlijke verzorging branche halen. Zo ben ik opleidingen gaan volgen voor nagelstyliste en visagiste. En in 2016 de opleiding om wimperextensions te gaan zetten. Vanaf mei 2017 zal ik werkzaam zijn bij schoonheidssalon Kimberly's onder de naam Art of Beauty by Antoinette, voor het zetten van wimperextensions. Ik hoop u binnenkort kennis te laten maken met wimperextensions.