Workshops

 

Workshop Feng Shui

Feng Shui is de oosterse filosofie gericht op het creëren van een harmonieuze en gezonde omgeving. Het gaat over de invloed van omgeving op mensen, hun gedrag, beleving en gevoelens. Het is een bijzonder interessant gebied waar ik graag over vertel.
Thuis is de meest belangrijke plaats in ons leven. Het heeft invloed op onze relaties, welzijn, vreugde, nachtrust, en energie. Een goed ingericht huis bevordert fysieke en mentale gezondheid.Je eigen huis en je daar thuis kunnen voelen, comfortabel en veilig, is dus belangrijk.
Bewust en onbewust hebben de volgende factoren een grote invloed op ons welbevinden; inrichting van het huis, de ligging, de opstelling van het meubilair, de kasten en de inhoud daarvan en het gebruik van kleuren en licht in elke kamer. Een huis met een goede Feng Shui straalt rust uit en zorgt voor gezelligheid en harmonie.
Tijdens de workshops leer ik klanten principes en methodes van Feng Shui praktisch toe te passen. Ook geef ik consulten en adviezen over de gewenste oplossingen voor veranderingen in huis.

Make-up workshop

Wilt u in 2 uur leren hoe u zo makkelijk mogelijk de juiste make-up kunt aanbrengen en er ook zeker van zijn dat u het direct thuis kunt toepassen? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Delft (Peperstraat 40). De workshop geven wij met het cosmetica merk Pui Pui.  Ons make-up merk Pui Pui is ook geschikt voor de vette-, gevoelige- en oudere huid. Tijdens de workshop gaat u zelf aan de slag en wordt u voorzien van advies over kleuren, accenten en trends. De workshop kost €35,00 p.p.


Workshop ''Hoe verzorg ik mijn huid''?

We weten allemaal dat het belangrijk is om de huid goed te verzorgen, maar hoe doen we dat precies? en wat voor producten passen bij mijn huid? In deze 2 uur durende workshop leert u hoe u goed naar u huid kunt kijken en wordt er stap voor stap uitgelegd hoe u eenvoudig thuis uw huid een goede verzorging kunt geven.Ook zorgen wij voor een hapje en een drankje. U kunt zich alleen voor de workshop aanmelden of met een groep van minimaal 3 personen tot maximaal 4 personen. De workshop kost €35,00 p.p.  U bent van harte welkom in onze vestiging in Rijswijk (Sir Winston Churchilllaan 997, 2286AC, Rijswijk)