Pedicure - manicure in Delft en Rijswijk

 

(Medisch)Pedicure behandeling

Wilt u mooie nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns, dan is onze pedicure behandeling een uitkomst. Naast gediplomeerde pedicures zijn wij ook medisch-pedicure en kunt u als diabetes- of reumapatiĆ«nt de pedicure behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Ook kunt u uw pedicure behandeling uitbreiden met een voetmassage of b.v. met lakken van uw teennagels.


 

Manicure behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen de handen en nagelriemen droog en ruw zijn en uw nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling brengt u de handen weer in topconditie. Deze uitgebreide manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben van de handen, handmassage, lakken nagels. (50 min.)

Heeft u geen tijd voor een uitgebreide manicure behandeling maar wilt u wel mooi verzorgde handen? Dan hebben wij voor u de korte manicure behandeling. Deze korte manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen en nagelriemen verzorgen. (25 min.)

 

Gel nagellak

Wilt u mooi verzorgde nagels en nagelriemen en een gel nagellak? Dan hebben wij voor u de korte manicure behandeling inclusief gel nagellak. Deze behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en een gel nagellak die 14+ dagen blijft zitten op de nagels. Het merk Go Time Gelpolish is een all-in-one product. Met deze gel nagellak is het gebruik van een base- en topgel verleden tijd.