Huidtherapeut

Maandag 5 november is onze Huidtherapeute weer aanwezig. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 015-2159197.

Ik ben Juliette Versteegh, Huidtherapeute. Ik ben sinds begin 2016 werkzaam bij Cosmetique-Totale als laser- en huidspecialist. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als Huid-en oedeemtherapeute in Naaldwijk. Omdat mijn hart uit gaat naar het cosmetische deel van het vak Huidtherapie heb ik mij hierin gespecialiseerd.  Omdat ik gespecialiseerd ben op het gebied van medische peelings en laserbehandelingen heb ik bij veel cliënten hun huid verbeterd. Heb je last van overbeharing of bijvoorbeeld een onzuivere huid dan help ik je ook hier graag vanaf. Graag nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek zodat ik u persoonlijk advies kan geven voor een mooie gezonde huid.

Lid bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

Geregistreerd bij het kwaliteitsregister van paramedici

AGB-code: 90102435

Geen ingegroeide haren en irritatiebultjes meer met ELOS

Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

Onze Huidtherapeute werkt met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen - licht en stroom - zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen en dus ook geschikt voor blond, grijs en vlassig haar.

Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Cosmetique Totale heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.

Bent je geïnteresseerd in een behandeling ga dan snel naar www.ergoeduitzienmag.nl of bel naar het centrale informatie nummer.

Tel: 0172-782419