Cosmetisch arts (vestiging Rijswijk)

Onze cosmetisch arts is weer aanwezig op dinsdag 9 januari. Voor het maken van een afspraak kun u bellen naar 010-2260983.

Wilt u er graag jong uit blijven zien, dan zijn fillers of botox misschien wel wat voor u?

Botulinetoxine A is een eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum. Botulinetoxine A blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier. Na inspuiten van Botox in de spier ontstaat relaxatie van dat spiertje met als gevolg dat ook de vlak daarboven gelegen huid ontspant en rimpels verdwijnen, het effect houdt zo’n 3 tot 6 maanden aan. Rimpels behandelen met ‘Botox’ is een doeltreffende en snel werkende methode.

 

Fillers injecteren we in de huid. Het bestaat uit stoffen die herstellen en verjongen. Er wordt gebruik gemaakt van tijdelijke fillers o.a. op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate wij ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur geleidelijk af. Dit zorgt voor volumeverlies en er ontstaan rimpels.
Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het effect van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt minimaal 9 tot 12 maanden aan.

 

Alle behandelingen worden uitgevoerd door Dokter k. Firdausi.  Dokter K. Firdausi is cosmetisch arts. Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan het Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Hij heeft daarvoor diverse cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Met meer dan 1000 behandelingen per jaar kan hij een ervaren cosmetische arts worden genoemd. Door gebruik te maken van de modernste technieken kunnen wij vandaag de dag stellen dat veroudering niet langer meer een proces is, dat niet is te vertragen. Een mooi uiterlijk draagt niet alleen bij aan het eigen welbevinden, ook speelt uiterlijk een belangrijke rol in je carrière. Met niet chirurgische ingrepen kan ik u een frisse uitstraling geven. Ieder gezicht is uniek en verdiend daarom persoonlijke aandacht met een aanpak op maat.